Szerző: Ady Krisztián

2006. június 1. 08:45

Boltokban a Nokia N72 okostelefonja

Újabb okostelefon jelenik meg hamarosan a boltok és szolgáltatók kínálatában: a világ legnagyobb mobilgyártója megkezdte N72 okostelefonja szállítását. A legújabb generációhoz tartozó, jóformán multimédiás számítógépnek titulált telefon fekete és pink színben lesz elérhető.

[HWSW] Újabb okostelefon jelenik meg hamarosan a boltok és szolgáltatók kínálatában: a világ legnagyobb mobilgyártója megkezdte N72 okostelefonja szállítását. A legújabb generációhoz tartozó, jóformán multimédiás számítógépnek titulált telefon fekete és pink színben lesz elérhető.

Az N72 egy háromsávos, EDGE mobil adatátviteli technológiát is támogató okostelefon, mely 2,1 hüvelykes, 176 x 208 pixeles, 262 ezer szín megjelenítésére alkalmas kijelzővel rendelkezik. A Series 60 platformot futtató telefonban Bluetooth 2.0 támogatás és 20 megabájtnyi beépített memória található, utóbbi Secure Digital memóriakártyával bővíthető tovább. A multimédiás okostelefon lejátszója MP3 és AAC formátumú dalok megszólaltatására képes, az FM-rádió pedig Visual Radio-támogatással büszkélkedhet. A 2 megapixeles kamera 15 kép/másodperces sebességgel mozgóképet is rögzíthet.

Nokia N72
Nokia N72

A Nokia N72 egyelőre ismeretlen áron kerül az üzletekbe napokon belül világszerte, azaz többek között Kelet-Európában, Afrikában, Kínában, Indiában, Indonéziában, Oroszországban és Vietnámban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról