Szerző: haszprus

2000. március 12. 22:41

Készülőben a Quake 3 Mission Pack

Noha az id Software egyelőre nem jelentett be semmit, Paul Steed már kikotyogott egy pár dolgot az elkövetkezendő Quake 3 kiegészítőről az idei Játékfejlesztői Konferencián. Egyúttal bemutatott néhányat az új modellekből akció közben.
Állati árnyékokat csinálunk! - mesélte, és megmutatott néhány részletet. Egy hatalmas robotkarral és lábbal "felszerelt" noben például láthatsz fogaskerekeket mozogni és dugattyúkat pumpálni a modellen belül.
Steed egyúttal több ruhával is kísérletezik. Az egyik modell például egy német rémiszto harcos, FritzKrieg. A bemutatóban totyogott és katonai esoköpenyt viselt. A szeme pedig lézeres volt. Roppant vagesz. :)
A Mission Pack fejlesztés alatt álló modelljeirol láthatsz képet a GameSpy-nál. [news.hu, PlanetQuake]

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 10:16

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.