:

Szerző: haszprus

2000. március 12. 22:41

Készülőben a Quake 3 Mission Pack

Noha az id Software egyelőre nem jelentett be semmit, Paul Steed már kikotyogott egy pár dolgot az elkövetkezendő Quake 3 kiegészítőről az idei Játékfejlesztői Konferencián. Egyúttal bemutatott néhányat az új modellekből akció közben.
Állati árnyékokat csinálunk! - mesélte, és megmutatott néhány részletet. Egy hatalmas robotkarral és lábbal "felszerelt" noben például láthatsz fogaskerekeket mozogni és dugattyúkat pumpálni a modellen belül.
Steed egyúttal több ruhával is kísérletezik. Az egyik modell például egy német rémiszto harcos, FritzKrieg. A bemutatóban totyogott és katonai esoköpenyt viselt. A szeme pedig lézeres volt. Roppant vagesz. :)
A Mission Pack fejlesztés alatt álló modelljeirol láthatsz képet a GameSpy-nál. [news.hu, PlanetQuake]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 20:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.