Szerző: Ady Krisztián

2006. május 23. 11:28

Szimmetrikus DSL-csatlakozást kínál vállalati ügyfeleknek az Actel Kft.

Szimmetrikus, azaz azonos fel- és letöltési sebességet nyújtó DSL-alapú internetkapcsolatot kínál üzleti ügyfeleknek május 15-től az Actel Kft. Az SHDSL csomagok feltöltési sebessége így elérheti 1 megabit/s-tól kezdve akár a 4 megabit/s-ot is.

[HWSW] Szimmetrikus, azaz azonos fel- és letöltési sebességet nyújtó DSL-alapú internetkapcsolatot kínál üzleti ügyfeleknek május 15-től az Actel Kft. Az SHDSL csomagok feltöltési sebessége így elérheti 1 megabit/s-tól kezdve akár a 4 megabit/s-ot is.

Az üzleti ügyfeleknek sokszor nem csak nagy letöltési sebességre, hanem gyors visszirányú kapcsolatra is szükségük lehet nagyobb állományok küldéséhez, esetleg kisebb webszerver, levelezőszerver hatékony üzemeltetéséhez. Az ADSL technológia ugyanakkor nem képes olyan feltöltési sebességet nyújtani, mint a drága bérelt vonalak. Az SHDSL Business csomagok előnye, hogy a hagyományos bérelt vonal árának töredékéért nyújt hatalmas, ADSL-lel elérhetetlen feltöltési sebességet.

Az Actel Kft. saját szolgáltatásai kialakításához következő generációs (NGN) IP-alapú szélessávú platformot vásárolt, amely független más szolgáltatók hálózatától. Erre a rendszerre alapozta az SHDSL szimmetrikus internet szolgáltatást is, mely minőségi paramétereiben megegyezik a hagyományos bérelt internet eléréssel. Az SHDSL szolgáltatás ennek megfelelően jelenleg Budapest néhány belső kerületeiben (II., V., VI., IX., IV. kerület egyes részei) érhető el, a hónap végén pedig további négy kerületben fizethetnek elő az üzleti előfizetők a szolgáltatásra.

Az Actel havi nettó 34900 Ft-tól kínál szimmetrikus internetcsomagjait, melyeket május 15. és június 30. között kedvezményesen, hűségnyilatkozat mellett belépési díj nélkül lehet megrendelni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról