Szerző: Ady Krisztián

2006. május 18. 15:37

Újabb Sony Ericsson Walkman-telefonok érkeznek

Két újabb Walkman telefonnal bővítette kínálatát a Sony Ericsson: a harmadik generációs W850i és a GSM-hálózatokkal kompatibilis W710i zenetelefonok a harmadik negyedévtől lesznek majd elérhetők. A W850i végül valóban szétcsúsztatható modell lett, mint amilyet a pár hónappal ezelőtt kiszivárgott kémfotók mutattak, a dizájn azonban sokkal kifinomultabb, a külcsín szemnek sokkal kellemesebb lett. A Sony Ericsson kínálatában a két új jövevénnyel együtt már tíz Walkman-modell található.

[HWSW] Két újabb Walkman telefonnal bővítette kínálatát a Sony Ericsson: a harmadik generációs W850i és a GSM-hálózatokkal kompatibilis W710i zenetelefonok a harmadik negyedévtől lesznek majd elérhetők. A W850i végül valóban szétcsúsztatható modell lett, mint amilyet a pár hónappal ezelőtt "kiszivárgott" kémfotók mutattak, a dizájn azonban sokkal kifinomultabb, a külcsín szemnek sokkal kellemesebb lett. A Sony Ericsson kínálatában a két új jövevénnyel együtt már tíz Walkman-modell található.

A W710i-ben és a W850i-ben egyaránt 2 megapixeles kamera található, így a dalok mellé álló- és mozgóképek is rögzíthetők a memóriakártyára. A W710i Walkman-telefont az újabb, M2 típusú memóriakártyával, míg a W850i készüléket a korábban használt Memory Stick Duo Pro kártyával lehet bővíteni. Mindkét készülékhez mellékelik a kiváló minőségű Sony sztereó headsetet és mindkettőben megtalálható az RDS-es rádió is. A W710i-t elsősorban az aktív, sportos életet élőknek ajánlja a Sony Ericcson, a telefonon egyedi fitness alkalmazások is helyet kaptak.

Sony Ericsson W710i

A mindkét készülék MP3, AAC, AAC+ és eAAC+ kódolású dalokat képes megszólaltatni, a W710i csomagjában egy fél gigabájtos, míg a W850i mellett egy gigás memóriakártyáttalálhatunk.Előbbi készüléken a már megszokott Walkman-menüt helyezték el, míg a W850i-n már annak továbbfejlesztett, második generációs változata kapott helyet. Az új Walkman-szoftver nem csak online zenebolthoz képes csatlakozni harmadik generációs, szélessávú hálózatokon keresztül, hanem támogatja a TrackID zenefelismerő technológiát is.

Sony Ericsson W850i

A W710i fő kijelzője 176 x 220 pixel felbontású, miközben a W850i zenetelefoné egy 5 cm-es képátlójú, 240 x 320 pixel és 262 ezer szín megjelenítésére képes LCD-kijelző. A W850i egy második, videotelefonálást is nyújtó kamerát is tartalmaz. A w710i széthajtható telefon 101 grammot nyom, míg a W850i 116 gramm tömegű.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról