:

Szerző: Ady Krisztián

2000. március 12. 21:36

Heaven Tourist

Ha nem mondana a fenti cím (vagy a régebbi Assassins) semmit, akkor itt az ideje, hogy ellátogass erre a site -ra. Nem hiszem hogy a magyar programozóknak szégyenkezniük kellene, gondoljuk csak az IG első és második részére, vagy a nagy sikerű Terep(2)-re..:)

Ha nem mondana a fenti cím (vagy a régebbi "Assassins") semmit, akkor itt az ideje, hogy ellátogass erre a site-ra. Nem hiszem hogy a magyar programozóknak szégyenkezniük kellene, gondoljuk csak az IG első és második részére, vagy a nagy sikerű Terep(2)-re..:)
Itt egy újabb project készül, mely méltán érdemli meg a figyelmet. Jelenleg a First Person Shooter játék engine-jének bétatesztelése és fejlesztése folyik, bplusplus vezetésével. Elég ha csak annyit mondok, hogy jelenleg Dx7 alá folyik a fejlesztés a T&L támogatás kihasználásával, A3D 3.0-ás hangképzéssel, stenciles tükröződő felületekkel, tömörített (S3TC/DxTC) textúrákkal. Ezt már a .8-as bétateszt is tudja!
A történetről és az egész fejlesztés állásáról a fenti linken sok-sok információt találhattok, képeket, stb. Fórumot is, ahol a fejlesztők várnak minden építő jellegű hozzászólást.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.