Szerző: Bodnár Ádám

2000. június 20. 21:17

Digitális sziget

A Compaq, az Intel és a Microsoft közös vállalata a Digital Island. A cég streaming media szolgáltatással fog foglalkozni, mihelyst elkészülnek a megfelelő beruházások. A cégek összesen 45 millió dollárt fektetnek a Digital Island-be, emellett a Compaq további 50 millió dollár értékben biztosít hardvereszközöket a megfelelő infrastruktúra létrehozásához.

A Digital Island hasonlít egy TV-adóhoz. A szórakoztatóipari cégek vagy hírügynökségek a vállalat nagysebességű entertainment-szolgáltatásán keresztül juttathatják el mondanivalójukat a felhasználókhoz. Természetesen a lényeg a nagy átviteli sebességet igénylő multimmédiás tartalmon van. A Digital Island Windows Media alapú szolgáltatásokat kínál majd, amiket a Compaq, a Microsoft és az Intel együtt népszerűsít.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról