Szerző: Bodnár Ádám

2006. március 21. 09:13

Nem kritikus, de lefagyaszthatja a böngészőt az Internet Explorer hibája

A Microsoft már vizsgálja az Internet Explorer 6 többek által bejelentett hibáját, amely bizonyos weboldalak meglátogatása esetén a böngésző lefagyását okozhatja. A biztonsággal foglalkozó Secunia szerint a hiba reprodukálható, azonban nem kritikus, a felhasználó adatai nincsenek veszélyben -- kivéve persze ha nem mentette el őket a böngészőből.

HIRDETÉS

[HWSW] A Microsoft már vizsgálja az Internet Explorer 6 többek által bejelentett hibáját, amely bizonyos weboldalak meglátogatása esetén a böngésző lefagyását okozhatja. A biztonsággal foglalkozó Secunia szerint a hiba reprodukálható, azonban nem kritikus, a felhasználó adatai nincsenek veszélyben -- kivéve persze ha nem mentette el őket a böngészőből.

A Microsoftnál már vizsgálják az ügyet, a szoftvercég képviselője mindazonáltal sietett leszögezni, hogy egyelőre nem érkeztek jelentések a hibát kihasználó támadásokról. A cég valószínűleg az áprilisban esedékes frissítések között teszi közzé a hiba javítását. Addig azt tanácsolja a felhasználóknak, ne látogassanak meg olyan weboldalakat, amelyekben nem bíznak.

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 19. 23:35

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.