Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Nem kritikus, de lefagyaszthatja a böngészőt az Internet Explorer hibája

Bodnár Ádám, 2006. március 21. 09:13
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Microsoft már vizsgálja az Internet Explorer 6 többek által bejelentett hibáját, amely bizonyos weboldalak meglátogatása esetén a böngésző lefagyását okozhatja. A biztonsággal foglalkozó Secunia szerint a hiba reprodukálható, azonban nem kritikus, a felhasználó adatai nincsenek veszélyben -- kivéve persze ha nem mentette el őket a böngészőből.

[HWSW] A Microsoft már vizsgálja az Internet Explorer 6 többek által bejelentett hibáját, amely bizonyos weboldalak meglátogatása esetén a böngésző lefagyását okozhatja. A biztonsággal foglalkozó Secunia szerint a hiba reprodukálható, azonban nem kritikus, a felhasználó adatai nincsenek veszélyben -- kivéve persze ha nem mentette el őket a böngészőből.

A Microsoftnál már vizsgálják az ügyet, a szoftvercég képviselője mindazonáltal sietett leszögezni, hogy egyelőre nem érkeztek jelentések a hibát kihasználó támadásokról. A cég valószínűleg az áprilisban esedékes frissítések között teszi közzé a hiba javítását. Addig azt tanácsolja a felhasználóknak, ne látogassanak meg olyan weboldalakat, amelyekben nem bíznak.