Szerző: Bodnár Ádám

2006. március 2. 13:52

Kiterjeszti partnerprogramját az Oracle

Az Oracle bejelentette az Oracle PartnerNetwork (OPN) QuickStart Plus programot azoknak az újonnan csatlakozó Oracle-viszonteladóknak és független szoftverszállítóknak, amelyek megoldásaikat az Oracle adatbáziskezelő és alkalmazásszerver Standard Edition One vagy Standard Edition verziójára fejlesztik.

[HWSW] Az Oracle bejelentette az Oracle PartnerNetwork (OPN) QuickStart Plus programot azoknak az újonnan csatlakozó Oracle-viszonteladóknak és független szoftverszállítóknak, amelyek megoldásaikat az Oracle adatbáziskezelő és alkalmazásszerver Standard Edition One vagy Standard Edition verziójára fejlesztik.

Az Oracle regionális kis- és középvállalati piaci stratégiája a közvetett értékesítésen alapul, ami azt eredményezi, hogy a cég bevételének fele a partnerein keresztül folyik be. A QuickStart Plus célja a korábbi QuickStart sikerére építve a partneri kör kiterjesztése. A QuickStart program 2004 szeptemberi elindítása óta már több mint 400 regionális partnert ölel fel, a QuickStart Plus révén az Oracle további 500 partnert kíván toborozni.

"A másfél éve indított OPN QuickStart segítségével a viszonteladók felvehették a kínálatukba a Standard Edition One termékváltozatokat, amelyekkel a hazai kis és középvállalatokat céloztuk meg" -- mondta Hauk Péter, az Oracle Hungary Kft. partnerfejlesztési menedzsere. "Ennek a programnak a kiterjesztése a most bemutatott OPN Quickstart Plus, amely már nemcsak egy, hanem kétéves speciális státuszt jelent a jelképes regisztrációs díj fejében." A QuickStart Plus már kiterjed a független szoftverszállítókra és a középvállalatoknak szánt Standard Edition szoftvereket értékesítő partnerekre is.

Az OPN QuickStart Plushoz társult partnerek az éves tagsági díjért cserébe teljes hozzáférést kapnak az OPN partnerhálózat internetes szakértői központjához és technológiai képzési terveihez, értékesítési és marketing-segédleteihez és fejlesztői eszközkészleteihez, valamint az Oracle University ingyenes webes oktatási környezethez, és engedményben részesülhetnek az Oracle University tanfolyami jelentkezési díjaiból is.

A partnerek számáre elérhetővé vélik a kis- és középvállalati piaccal foglalkozó bevezető szeminárium és értékesítési képzés, az üzletkötői premizálási program, a helyi kkv-értékesítési kampányokba való bekapcsolódás lehetősége, a versenytársak fejlesztői platformjáról való migrációk hatékonyabb támogatása, valamint és a kkv-k számára létrehozott tanácsadási központok és egyéb segédeszközök.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 25. 20:03

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!