Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Magyarul is beszélnek a Netgear otthoni hálózati eszközei

Ady Krisztián, 2006. február 17. 14:56
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Netgear bejelentette, hogy otthoni és kisvállalati környezetbe szánt termékei hamarosan kelet-európai nyelveket támogató változatban is elérhetők lesznek. A lokalizációnak köszönhetően könnyebben tudják üzembehelyezni a hálózati berendezéseket a laikusabb, angol kifejezéseket nem igazán értő felhasználók is.

[HWSW] A Netgear bejelentette, hogy otthoni és kisvállalati környezetbe szánt termékei hamarosan kelet-európai nyelveket támogató változatban is elérhetők lesznek. A lokalizációnak köszönhetően könnyebben tudják üzembehelyezni a hálózati berendezéseket a laikusabb, angol kifejezéseket nem igazán értő felhasználók is.

A Netgear első ilyen termékei már kaphatók, ezeknél orosz, lengyel ,cseh, magyar és szlovén nyelveket is ki lehet választani a telepítés során. Az első sorozatba az FS605EE, FS608EE, GS605EE és GA311EE nem menedzselt Fast Ethernet és Gigabit Ethernet kapcsolók és adapterek tartoznak, illetve a WG602EE WLAN-bridge, az RP614EE, WG614EE és WGT624EE szélessávú routerek, valamint a PS121EE nyomtatószervernél kiválasztható a magyar nyelv is.

Az év folyamán a Netgear tovább bővíti kelet-európai portfolióját és a RangeMax-sorozat, illetve a Powerline -- elektromos hálózatból számítógépes hálózatot varázsoló -- termékei is kaphatók lesznek kelet-európai nyelveket "beszélő" változatokban.