Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Letölthető a legújabb, februári Catalyst

Ady Krisztián, 2006. február 10. 10:17
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Helyből, FTP-szerverünkről is letölthető az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 6.2-es verziószámú, februári változata. Szerverünkön a 32 bites, Windows XP és Windows 2000 operációs rendszerek alá feltelepíthető, Catalyst Control Centerrel és WDM-meghajtóval ellátott komplett csomag érhető el. A Catalyst meghajtóprogramok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

[HWSW] Helyből, FTP-szerverünkről is letölthető az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 6.2-es verziószámú, februári változata. Szerverünkön a 32 bites, Windows XP és Windows 2000 operációs rendszerek alá feltelepíthető, Catalyst Control Centerrel és WDM-meghajtóval ellátott komplett csomag érhető el. A Catalyst meghajtóprogramok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

A Catalyst 6.2 javítja a következő játékokban tapasztalt egyes hibákat: BattleField 2 Special Forces, City of Heroes, Dragonshard, Fable: The Lost Chapters, Half-Life2, Pacific Fighters, The Fall, World of Warcraft. Emellett számtalan Catalyst Control Center hibát is megszüntettek, illetve az újabb X-sorozatú kártyák tévékimenetével kapcsolatos problémákat is megoldottak.

A legújabb Catalyst meghajtóprogramok már hardveres H.264 videotámogatást is nyújtanak a Radeon X1300, X1600, X1800, X1900-sorozatú videokártyákon, melynek aktiválásáról ezen a linken tudhatunk meg többet.