Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Olcsóbb lett az iPod shuffle, itt az 1 gigás iPod nano

Bodnár Ádám, 2006. február 07. 16:16
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Apple bemutatta 1 gigabájtos memóriával felszerelt iPod nano lejátszóját. A szupervékony MP3-játszó eddig csak 2 és 4 gigabájtos kivitelben volt kapható, mostantól a kínálatot azonban egy 1 gigabájtos verzió is kiegészíti. Ezzel párhuzamosan az iPod shuffle modellek olcsóbbak lettek, hogy helyet csináljanak a termékpalettán az új jövevénynek.

[HWSW] Az Apple bemutatta 1 gigabájtos memóriával felszerelt iPod nano lejátszóját. A szupervékony MP3-játszó eddig csak 2 és 4 gigabájtos kivitelben volt kapható, mostantól a kínálatot azonban egy 1 gigabájtos verzió is kiegészíti. Ezzel párhuzamosan az iPod shuffle modellek olcsóbbak lettek, hogy helyet csináljanak a termékpalettán az új jövevénynek.

Az Apple állítása szerint az 1 gigabájtos iPod nano 240 zeneszám vagy 15 ezer fotó tárolására alkalmas, amelyeket színes kijelzőjén meg is tud jeleníteni. A termék csupán 149 dollárba kerül, ez tehát a legolcsóbb iPod, amely kijelzővel rendelkezik. Az 1 gigabájtos iPod shuffle ára eközben 129 dollárról 99 dollárra, az 512 megabájtos változaté pedig 99 dollárról 69 dollárra csökkent. A 2 és 4 gigabájtos iPod nano továbbra is 199 és 249 dolláros áron vásárolható meg.

Az Apple legendás zenelejátszójának különféle változataiból eddig összesen több mint 40 millió fogyott, csak a tavalyi utolsó negyedévben 14 millió iPodot adott el a cég. Az iPod-vásárlók az Apple bevételének már több mint felét adják, az iTunes zenebolt forgalmát is figyelembe véve pedig közel kétharmadát.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.