Szerző: Bodnár Ádám

2006. január 24. 11:47

APC: notebook-táskák beépíthető akkutöltővel

Az American Power Conversion (APC) bemutatott négy új áramellátást biztosító laptop táskát, amelyek az úton lévő felhasználók munkavégzését könnyítik meg. Az APC új, elegáns kivitelű táskái az APC Universal Notebook Battery akkumulátora és Universal Power Adapter töltője révén a folyamatos áramellátást biztosíthatanak a mobiltelefonok, PDA-k és laptopok számára.

[HWSW] Az American Power Conversion (APC) bemutatott négy új áramellátást biztosító laptop táskát, amelyek az úton lévő felhasználók munkavégzését könnyítik meg. Az APC új, elegáns kivitelű táskái az APC Universal Notebook Battery akkumulátora és Universal Power Adapter töltője révén a folyamatos áramellátást biztosíthatanak a mobiltelefonok, PDA-k és laptopok számára.

"Az APC tervezői és mérnökei kifejezetten azok számára fejlesztették ki az új laptop táskákat, akik sokat utaznak, és utazás közben is szükségük van laptopra, PDA-ra, mobiltelefonra" -- mondta Joe Loberti, az APC végfelhasználói megoldásokért felelős csoportjának vezetője. "A Power Ready Notebook Case táskák tervezésénél különös figyelmet fordítottunk az elektronikai eszközök védelmére és arra, hogy a rekeszekben tárolt készülékekhez könnyedén hozzá lehessen férni." A tervezők figyelembe vették a repülőtéri biztonsági ellenőrzéseket is, amikor a noteszgépeket gyorsan ki kell venni a táskából.

Mind a négy most bemutatott laptop-táska tartalmaz mobil eszközök tárolására alkalmas rekeszeket, illetve egy egy kábelcsatlakozót, mely lehetővé teszi a laptop egyszerű feltöltését magában a párnázott rekeszben. A táskákban külön zsebeket alakítottak ki a PDA-k, a mobiltelefonok, a memóriakártyák, illetve más kellékek számára. Az APC áramellátást biztosító új laptop táskái életre szóló garanciával kerülnek forgalomba, az árak mérettől függően bruttó 10 ezer és 15 ezer forint között változnak.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.