Szerző: Ady Krisztián

2000. március 12. 16:42

Visszajelzések

Az SDN fórum án igen kedvező visszajelzések érkeztek az újabb Viper II driverről. A T&L alapból még mindig nincs engedélyezve, azonban teljesítménye állítólag emelkedett, ugyanúgy, mint a Q3Arena-é. Van akinek akár 30%-ot is! A TV-kimenet ismét működik. Az új meghajtóprogramot érdemes az új biossal együtt használni. Vannak játékok, (pl. Tribes) amelyek a javított palettizálásnak köszönhetően 2x gyorsabban futnak, és a D3D is javult, bár a 3DMark2000 alapján még mindig csak 1 pipeline-t kezel. A 2D még mindig lassú, de legalább fény látszik az alagút végén...:)

Az SDN fórumán igen kedvező visszajelzések érkeztek az újabb Viper II driverről. A T&L alapból még mindig nincs engedélyezve, azonban teljesítménye állítólag emelkedett, ugyanúgy, mint a Q3Arena-é. Van akinek akár 30%-ot is! A TV-kimenet ismét működik. Az új meghajtóprogramot érdemes az új biossal együtt használni. Vannak játékok, (pl. Tribes) amelyek a javított palettizálásnak köszönhetően 2x gyorsabban futnak, és a D3D is javult, bár a 3DMark2000 alapján még mindig csak 1 pipeline-t kezel. A 2D még mindig lassú, de legalább fény látszik az alagút végén...:)

Update: most olvasom, hogy van akinek sokkal stabilabb is lett felhúzva igy a kártyája, az új biossal 130Mhz-ről 140Mhz-re növelhette a core-t teljes stabilitás mellett...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról