Szerző: Ady Krisztián

2006. január 16. 12:05

Futuremark: hamarosan itt a 3DMark 06

[Clubic.com] A teljesítménymérő alkalmazásokat fejlesztő Futuremark weboldalán megjelent teaser szerint hamarosan elérhető lesz a 3DMark sorozat legújabb tagja, a 3DMark 06 videokártyaizzasztó alkalmazás. A 2006-os verzióról korábban megjelent képek, illetve a rövid intró alapján szinte biztosra vehető, hogy az új benchmark kemény dió lesz a legújabb, leggyorsabb videokártyák számára is.

[Clubic.com] A teljesítménymérő alkalmazásokat fejlesztő Futuremark weboldalán megjelent "teaser" szerint hamarosan elérhető lesz a 3DMark sorozat legújabb tagja, a 3DMark 06 videokártyaizzasztó alkalmazás. A 2006-os verzióról korábban megjelent képek, illetve a rövid intró alapján szinte biztosra vehető, hogy az új benchmark kemény dió lesz a legújabb, leggyorsabb videokártyák számára is.

A 3DMark 06 kihasználja majd a videokártyák Pixel és Vertex Shader 3.0 támogatását, amennyiben az elérhető, a vizuális orgiát pedig HDR (High Dynamic Range) fényeffektekkel kívánják tovább fokozni. A 3DMark 06 hatalmas felbontású textúrákat alkalmaz majd és amennyiben a gépben található fizikai gyorsítókártya, a program azt is felhasználja a maximális másodpercenkénti képkockaszám érdekében.

A 3DMark 06 pontos megjelenési időpontja egyelőre nem ismeretes, de a hatalmas felbontású textúrák miatt várhatóan többszáz megabájtos letöltésre kell felkészülni a teljesítménymérő programra vadászóknak.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.