Szerző: Ady Krisztián

2006. január 12. 12:25

Letölthető a Thunderbird levelezőprogram legújabb változata

A Mozilla közzétette Thunderbird levelezőprogramja legújabb végleges, 1.5-ös változatát. A véglegesnek titulált változatot csak azoknak kell letölteni, akik a második release candidate (RC2) verziónál régebbit használnak, a most közzétett verzió ugyanis teljesen megfelel az RC2-es változatnak. Az RC1 használóinak hamarosan egy frissítést is közzétesznek.

[HWSW] A Mozilla közzétette Thunderbird levelezőprogramja legújabb végleges, 1.5-ös változatát. A véglegesnek titulált változatot csak azoknak kell letölteni, akik a második "release candidate" (RC2) verziónál régebbit használnak, a most közzétett verzió ugyanis teljesen megfelel az RC2-es változatnak. Az RC1 használóinak hamarosan egy frissítést is közzétesznek.

A Thunderbird 1.5 levelező és hírolvasó alkalmazás számos hibajavítást és biztonsági frissítést tartalmaz a Firefox legújabb változatába is bekerült szoftverfrissítő rendszeren túl, illetve azonnali helyesírásellenőrző rendszerrel, automatikus mentési lehetőséggel és a csatolmányok utólagos, egyszerű eltávolításának képességével is felruházták. A fejlesztők javítottak az üzenetek szűrési lehetőségein is.

A Thunderbird alkalmazás legújabb változata már több nyelven is elérhető az angol mellett, a magyar változat a Mozilla FTP-szerverén keresztül már elérhető, a Mozilla weboldalának frissítésére azonban még egy kicsit várni kell.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról