Szerző: Bodnár Ádám

2006. január 5. 11:09

Önálló vállalat gondoskodik a LIBRA ügyviteli rendszer fejlesztéséről

Új szoftverfejlesztő cég jelent meg a hazai informatikai piacon: a LIBRA Szoftver Zrt. a Volán Elektronikától veszi át a hazai vállalatirányítási rendszer, a LIBRA fejlesztési, értékesítési és támogatási feladatait.

[HWSW] Új szoftverfejlesztő cég jelent meg a hazai informatikai piacon: a LIBRA Szoftver Zrt. a Volán Elektronikától veszi át a hazai vállalatirányítási rendszer, a LIBRA fejlesztési, értékesítési és támogatási feladatait.

A Volán Elektronika jogelődei révén már 1959 óta van jelen a hazai számítástechnikában, 21 éve fejleszti és támogatja LIBRA ügyviteli és vállalatirányítási megoldásait. A tulajdonosok úgy vélték, hogy egy olyan cég, amely kizárólag a LIBRA -- illetve 2004 ősze óta az SAP Business One -- rendszerekkel foglalkozik, még sikeresebb lehet azáltal, hogy vezetői és szakértői teljes figyelmüket a szoftverek fejlesztésére és támogatására fordítják.

Ennek szellemében január 5-én a Volán Elektronika többségi tulajdonú leányvállalataként megalakult a LIBRA Szoftver Zrt., amely a jövőben a LIBRA programok fejlesztésével és támogatásával foglalkozik. A vállalatnál 25 fejlesztő és 25 tanácsadó dolgozik a 3 vezető irányítása alatt. A LIBRA Szoftvernél 2006-ra 783 millió forint árbevétel mellett 64,4 millió forint eredményt terveznek.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.