Szerző: Bodnár Ádám

2000. június 16. 18:47

Továbbra is marad a Slot A

HIRDETÉS

Richard Baker, az AMD észak-európai marketing igazgatója ma bejelentette, hogy az igényekre való tekintettel az AMD továbbra is folytatja processzorainak Slot A kialakítású kiadását és értékesítését.

Ez jó hír a VIA KX133 chipseten alapuló Slot A alaplapok gyártóinak, akik igencsak nagy veszteséget könyvelhettek volna el, amennyiben az AMD új processzorait csak Socket A tokozásban adta volna ki. Mindenesetre hamarosan várhatók a boltokban a Slot A tokozású Thunderbird (és valószínűleg Duron) processzorok.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 11:26

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.