:

Szerző: Bodnár Ádám

2006. január 3. 14:48

Megjelent a Microsoft Office Communicator Web Access

Az Interop New York 2005 rendezvényen megtartott nyitóbeszédében Gurdeep Singh Pall, a Microsoft Corporation valós idejű együttműködésért felelős alelnöke bejelentette a Microsoft Office Communicator Web Access termék gyártásának megkezdését.

[HWSW] Az Interop New York 2005 rendezvényen megtartott nyitóbeszédében Gurdeep Singh Pall, a Microsoft Corporation valós idejű együttműködésért felelős alelnöke bejelentette a Microsoft Office Communicator Web Access termék gyártásának megkezdését.

A Communicator Web Access az abban segít, hogy -- távoli gépről, vagy nem Windows operációs rendszerrel működő számítógépről dolgozó -- munkatársak kapcsolatban maradhassanak a kulcsfontosságú kollégákkal, partnerekkel és ügyfelekkel. A Communicator Web Access a Live Communications Server 2005 Public IM Connectivity szolgáltatásával biztonságos kapcsolódási lehetőséget kínál az MSN, AOL és Yahoo! nyilvános azonnali üzenetküldési szolgáltatásaihoz is.

A Communicator Web Access könnyen használható, megszokott felületen kezelhető, amely az ügyfélprogram asztali verziójára, a Microsoft Office Communicator 2005 programra épül. A meglévő infrastruktúrába könnyen beilleszthető, a rendszergazdák részéről pedig mindössze minimális támogatást igényel. A telepítést követően a Communicator Web Access használatához a felhasználóknak elég csupán a böngészőprogramban egy adott webcímet megnyitniuk, és a hitelesítő adataikat megadniuk.

A Communicator Web Access ingyenesen letölthető azok számára, akik rendelkeznek a Live Communications Server 2005 kiszolgáló licencével. A Communicator Web Access egyszerűen integrálható a Live Communications Server meglévő telepítéseivel. A Live Communications Server 2005 kiszolgáló telepítését az első alkalommal végző ügyfelek egyszerűen választhatnak, hogy szerepeljen-e a telepítésben, vagy később kívánják ahhoz hozzáadni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 14:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.