Szerző: Bodnár Ádám

2000. június 16. 06:29

Windows CE 3.0: start!

A Microsoft megkezdte a WinHEC 2000 konferencián bejelentett Windows CE 3.0 operációs rendszerének szállítását. A Windows CE a kéziszámítógépek egyik operációs rendszere, amely a Windows-hoz hasonló kényelmével hívja fel magára a figyelmet. Egyes szakértők szerint ezért a kényelemért túl nagy árat kell fizetni: a Windows CE valósággal zabálja a rendszererőforrásokat.

Manapság a rivális Palm uralja a kéziszámítógépek piacát, közel 80% piaci részesedéssel, a Windows CE alapú gépeknek mindössze 10% jutott. Az új Microsoft operációs rendszert használó kéziszámítógépet (PocketPC) többek között a Casio, a Hewlett-Packard és a Compaq készít.

A Windows CE 3.0 szállításának megkezdésével egyidőben a hozzá tartozó fejlesztőeszközök (Platform Builder 3.0, eMbedded Visual Tools 3.0) is elérhetővé váltak

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról