Szerző: Ady Krisztián

2005. december 15. 15:53

Díjat nyert a Hewlett-Packard gigászi memóriával ellátott hordozható fotónyomtatója

A BusinessWeek minden évben kiválasztja az általa legkreatívabbnak tekintett termékeket. A legekhez olyan készülékek tartoznak, melyek az adott év leginnovatívabb momentumait tükrözik, mint például a Video iPod, vagy a Slingbox, melynek segítségével a lakás bármely pontjából nézhető a nappali TV-je. Az előkelő csapatához csatlakozott most a HP Photosmart 475 fotónyomtatója.

[HWSW] A BusinessWeek minden évben kiválasztja az általa legkreatívabbnak tekintett termékeket. A legekhez olyan készülékek tartoznak, melyek az adott év leginnovatívabb momentumait tükrözik, mint például a Video iPod, vagy a Slingbox, melynek segítségével a lakás bármely pontjából nézhető a nappali TV-je. Az előkelő csapatához csatlakozott most a HP Photosmart 475 fotónyomtatója.

A HP Photosmart 475 fényképnyomtatója itthon is elérhető, bruttó 70 ezer forintos ajánlott áron megvásárolható. A nyomtató a Business Week besorolása alapján elnyerte a 2005 legjobb terméke címet. A HP Photosmart 475 nyomtatója az egyetlen olyan kis méretű, elemmel is működő, hordozható fotónyomtató, mely a fényképek szerkesztését és nyomtatását is lehetővé teszi számítógép nélkül, akár nagy formátumú 13x18 cm-es méretig.

A nyomtató 1,5 gigabájtnyi beépített memóriával rendelkezik, így akár 1000 db fényképet is képes tárolni és bármikor kinyomtatni. A képeket egy 6,4 cm-es, felhajtható színes LCD-n tekinthetjük meg nyomtatás előtt. A készülék szoftverével vághatjuk, nagyíthatjuk a képeket, illetve mókás kereteket, grafikát és szöveget is adhatunk hozzájuk. A nyomtató memóriakártya-olvasója minden fontosabb memóriakártya-típussal kompatíbilis.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról