Szerző: Bodnár Ádám

2005. december 13. 16:23:06

Oracle platformon is elérhető lesz a Nexon bérügyviteli szoftvere

Hamarosan Oracle platformon is elérhető a Nexon piacvezető bérszámfejtő

[HWSW] Hamarosan Oracle platformon is elérhető a Nexon piacvezető bérszámfejtő megoldása, amelyet Magyarországon eddig több mint 2500 ügyfél használ bérügyviteli feladatainak hatékony ellátására. Az Oracle Hungary és a Nexon a mai napon stratégiai megállapodást írt alá, amelynek keretében a Nexon Oracle platformon is elérhetővé teszi, az eddig csak Microsoft SQL Serveren működő Nexonbér ügyviteli szoftvert.

A most kötött megállapodás értelmében az Oracle és a Nexon közös fejlesztésbe fogtak annak érdekében, hogy a Nexonbér bérügyviteli program az Oracle adatbázis-kezelő és alkalmazás-szerver platformjával, illetve az Oracle humánerőforrás-menedzsment megoldásával, az Oracle E-Business Suite Human Resources Management alkalmazással is egyszerűen összekapcsolható legyen. Az Oracle-Nexon közös megoldás jellemzője, hogy kontrolling szemléletű bérügyviteli rendszert kínál, amely az összetettebb üzleti igényeknek is megfelel, ezáltal a bérügyvitel során keletkezett adatokból a menedzsment számára szükséges riportokat is szolgáltatni tudja.

A Nexonbér bérügyviteli program Oracle platformra történő adaptálása már folyik a Nexon fejlesztőközpontjában, a termékverzió várhatóan 2006 első negyedévében válik az ügyfelek számára is elérhetővé.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 25. 17:33

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.