Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Oracle platformon is elérhető lesz a Nexon bérügyviteli szoftvere

Bodnár Ádám, 2005. december 13. 16:23
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Hamarosan Oracle platformon is elérhető a Nexon piacvezető bérszámfejtő

hirdetés
[HWSW] Hamarosan Oracle platformon is elérhető a Nexon piacvezető bérszámfejtő megoldása, amelyet Magyarországon eddig több mint 2500 ügyfél használ bérügyviteli feladatainak hatékony ellátására. Az Oracle Hungary és a Nexon a mai napon stratégiai megállapodást írt alá, amelynek keretében a Nexon Oracle platformon is elérhetővé teszi, az eddig csak Microsoft SQL Serveren működő Nexonbér ügyviteli szoftvert.

A most kötött megállapodás értelmében az Oracle és a Nexon közös fejlesztésbe fogtak annak érdekében, hogy a Nexonbér bérügyviteli program az Oracle adatbázis-kezelő és alkalmazás-szerver platformjával, illetve az Oracle humánerőforrás-menedzsment megoldásával, az Oracle E-Business Suite Human Resources Management alkalmazással is egyszerűen összekapcsolható legyen. Az Oracle-Nexon közös megoldás jellemzője, hogy kontrolling szemléletű bérügyviteli rendszert kínál, amely az összetettebb üzleti igényeknek is megfelel, ezáltal a bérügyvitel során keletkezett adatokból a menedzsment számára szükséges riportokat is szolgáltatni tudja.

A Nexonbér bérügyviteli program Oracle platformra történő adaptálása már folyik a Nexon fejlesztőközpontjában, a termékverzió várhatóan 2006 első negyedévében válik az ügyfelek számára is elérhetővé.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!