Szerző: Ady Krisztián

2005. december 12. 09:05

Jelentős javítások a Palm merevlemezes LifeDrive tenyérgépéhez

Fontos frissítést tett közzé merevlemezes LifeDrive kézi számítógépéhez a Palm, mely számos beépített alkalmazás sebességét növeli, illetve jelentősebb hibákat is javít. A nyár elején bemutatott LifeDrive tenyérgépek egy teljesen új termékvonalat jelentenek a Palm portfóliójában, a készülékekben egy 4 gigabájtos Hitachi Microdrive biztosítja a hatalmas háttértároló kapacitást.

[HWSW] Fontos frissítést tett közzé merevlemezes LifeDrive kézi számítógépéhez a Palm, mely számos beépített alkalmazás sebességét növeli, illetve jelentősebb hibákat is javít. A nyár elején bemutatott LifeDrive tenyérgépek egy teljesen új termékvonalat jelentenek a Palm portfóliójában, a készülékekben egy 4 gigabájtos Hitachi Microdrive biztosítja a hatalmas háttértároló kapacitást.

A Palm weboldaláról letölthető 2.0 frissítés a windowsos szervizcsomagkhoz hasonlóan tartalmazza a korábbi javításokat is, így azokat nem kell előzetesen feltelepíteni a tenyérgépre. A 2.0-ás szoftververzió növeli a WLAN-vezérlő hatósugarát, különösen gyenge vételi viszonyok mellett stabilabb kapcsolatot biztosítva, tisztább hangminőséget nyújt MP3-lejátszás során, gyorsabb webböngészést, nagy mellékleteket is kezelő e-mail klienst, illetve egyéb, stabilitást növelő optimalizációkat is tartalmaz.

A frissítés telepítése során a Documents To Go alkalmazás 7.006-os verzióra bővül, amennyiben megtalálható a készüléken. Az új hidegújraindítás opció lehetővé teszi a merevlemezre másolt adatok nélküli rendszerújraindítást, ekkor csak a programok törlődnek a mini merevlemezről, az egyéb felhasználói adatok nem.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.