:

Szerző: Ady Krisztián

2005. december 1. 11:07

Már mozgóképet is közvetít a Skype internettelefon szoftver legújabb bétája

Verziószámot vált hamarosan a Skype, a közkedvelt internettelefon alkalmazás legújabb béta változata már 2.0.0.48-as verziószámmal mutatkozik be. Az új változat nem csak külsejében, tartalmában is jelentős újításokat hordoz, hiszen ebben az új változatban már elérhető a június elején beharangozott önálló videohívási lehetőség is.

[HWSW] Verziószámot vált hamarosan a Skype, a közkedvelt internettelefon alkalmazás legújabb béta változata már 2.0.0.48-as verziószámmal mutatkozik be. Az új változat nem csak külsejében, tartalmában is jelentős újításokat hordoz, hiszen ebben az új változatban már elérhető a június elején beharangozott önálló videohívási lehetőség is.

A béta változat így már nem csak hangot és szöveges üzeneteket közvetíthet, hanem egy webkamerán keresztül meg is mutathatja partnerünket. Az új funkció beépítésével a Skype lényegében felnőtté vált, az utolsó akadály is elhárult a szoftver elől, hogy a nagy riválisok, az MSN és a Yahoo Messenger nyomdokaiba lépjen.

A Skype 2 bétája átdolgozott kezelőfelülettel rendelkezik, változtattak a kapcsolatok listájának kezelésén is, melyeknél már szűrésekre is lehetőségünk van. Az újdonságok listája számos korábbi hiba javítását is tartalmazza, azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy egy béta alkalmazással van dolgunk. A Skype 2 bétája letölthető a vállalat weboldaláról.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.