Szerző: sammer

2000. június 16. 00:39

Tribes 2 infók

HIRDETÉS

A Dynamix készülő új játéka, a Tribes 2 számtalan újdonságot tartalmaz elődjéhez képest. Egy teljesen újraírt játékmotort használ, ami több poligon gyors kezelését teszi lehetővé, ezért a Tribes 2 sokkal kidolgozottabb lesz mint az eredeti játék. "A megnövelt polygonszám lehetőséget ad arra, hogy részletesebben építsük fel a pályákat, és az új terep kidolgozása is sokkal látványosabb lesz, ami a játékélményt magasan a Tribes 1 fölé emeli."- mondta Blake Hutchins a játék írója. "A Tribes 2-ben a környezeti effektek, mint a víz vagy a köd ábrázolása annyira hatásos lesz, hogy remekül ki lehet majd használni őket rejtőzködésre, és így a játék is egészen más stratégia alkalmazását kívánja meg a pálya különböző pontjain. "

Bár a Tribes 2 motorja nem támogatja a Quake III-ban megismert igazi görbe felületeket, de Hutchins szerint az engine képes arra, hogy egy kis csalással hasonlóan görve felületek látványát keltse. "A játékunkban nem lesznek olyan valós görbe felületek, de a szögletes helyeken a textúrák megfelelő alkalmazásával egészen görbe hatást tudunk elérni. Vigyázunk arra, hogy a játék fizikai modellje a lehető legvalósághűbb legyen, és olyan új effekteket vittünk bele, mint a villámlás, különböző terepen különböző a talaj súrlódása, és a járművek illetve a repülőgépek is realisztikusabb fizikát kapnak mint az előző részben. A fegyverek effektjei és a robbanások igazodnak majd a környezethez, ködben vagy vízben mindegyik másként viselkedik majd, ami szintén új lehetőségeket visz a játékmenetbe. "

A Tribes 2 nem csupán arról szól, hogy feljavították az előd grafikáját, az új játék továbbfejlesztett hanghatásokkal is büszkélkedhet. Hutchins elmondta, hogy dolgoznak egy olyan kifinomult 3D-s hangzáson, aminek a segítségével a játékos könnyen megálapíthatja az ellenség hollétét akkor is, ha csupán a hangját hallja. "Azt gondoljuk, hogy a tiszta hangzás a jó játék egyik kulcsfontosságú része, ezért sokat dolgozunk azon hogy minél tökéletesebbek legyenek a környezeti hangok, a madárcsicsergéstől kezdve a karakterek lélegzésén keresztül a páncélzörejekig minden a lehető legtisztábban fog szólni."

A Tribes 2 egy online akciójáték, ahol csapatok mérik össze egymással az erejüket, és mivel a csapatjátékon van a hangsúly ezért a játékosok taktikai tudására is szükség lesz ha le akarják győzni ellenfeleiket. A Sierra Studios kiadásában megjelenő játék 2000 nyarán kerül a boltokba.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 06:29

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.