Szerző: Bodnár Ádám

2005. november 3. 09:31

IBM üzleti szoftverek SuSE Linuxon

Az Ingram Micro Magyarország, mint az IBM és a Novell hivatalos magyarországi disztribútora konferenciát szervez, amelyen az IBM üzleti szoftver megoldásait mutatják be SuSE Linux platformon.

[HWSW] Az Ingram Micro Magyarország, mint az IBM és a Novell hivatalos magyarországi disztribútora konferenciát szervez, amelyen az IBM üzleti szoftver megoldásait mutatják be SuSE Linux platformon.

A Linux egyre több területen jelenik meg, az animációs filmek világától a webes kereskedelmen és az online aukciókon át az olyan felhasználási területekig, mint az államigazgatás vagy a pénzügyi szolgáltatások. Ahogy a Linux a kilencvenes évek vége felé kiemelkedett a homályból, az IBM az első nagy szoftver- és rendszerforgalmazók között volt, amelyek felkarolták az operációs rendszert. Mára az IBM több százmillió dollárt költött Linux-alapú fejlesztésekre, és szinte minden üzleti szoftvere fut Linuxon.

Az Ingram Micro által szervezett konferencia a Lurdy Házben kerül megrendezésre november 4-én. További információ, valamint a rendezvény részletes programja az Ingram Micro honlapján érhető el, az érdeklődők is itt regisztrálhatnak a konferenciára.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról