Szerző: Ady Krisztián

2005. november 2. 10:19

Több mint tucatnyi programcsomaggal, közel 100 csatornával indul az Antenna Digital

Egyedülálló programcsomag-kínálattal és szerkezettel indul decemberben az Antenna Digital, az Antenna Hungária Rt. AntennaMikrót leváltó új szolgáltatása. Az Antenna Digital olyan digitális kábeltévé-szolgáltatás, amelynek mikrohullámú jeleit a Széchenyi-hegyi adótoronyból sugározzák. A korábbi analóg szolgáltatással szemben digitális minőséget és számos előnyt is nyújt, amelyekkel az előfizetők december 1-jétől ismerkedhetnek meg.

[HWSW] Egyedülálló programcsomag-kínálattal és szerkezettel indul decemberben az Antenna Digital, az Antenna Hungária Rt. AntennaMikrót leváltó új szolgáltatása. Az Antenna Digital olyan digitális kábeltévé-szolgáltatás, amelynek mikrohullámú jeleit a Széchenyi-hegyi adótoronyból sugározzák. A korábbi analóg szolgáltatással szemben digitális minőséget és számos előnyt is nyújt, amelyekkel az előfizetők december 1-jétől ismerkedhetnek meg.

A teljesen egyéni igényeknek megfelelően, rugalmasan összeállítható programcsomagoknak köszönhetően 14 csomagban csaknem száz csatorna közül választhatunk majd. A hét csatornát tartalmazó induló csomag érdekessége, hogy a kábelszolgáltatók gyakorlatával szemben már ennél a csomagnál is elő lehet fizetni a prémium csatornákra (HBO, HBO2, Cinemax ill. MaxPak).

Tematikus csatornák

Az Alapcsomag további 23 adót tartalmaz, amelyet kiegészítve a négyféle tematikus csomag (Film, Ifjúsági, Aktív, Kultúra) is rendelkezésünkre áll. Még több csatornát nézhetünk a Családi csomag segítségével, amely összesen 58 csatornát és háromféle tematikus csomagot (Aktív, Ismeretterjesztő, Zene) kínál, míg az Extra csomag előfizetői ezt további 24 csatornával bővíthetik. Természetesen az utóbbi csomagok mellett is vehetünk fel prémium csatornákat, sőt emellett az előfizetők egyenként választható adókat is igényelhetnek.

Az egyes csomagokon belül Magyarországon még újdonságnak számító csatornákat élvezhetünk. Ilyen például az angol nyelvű Baby TV, amely az Antenna Hungária állítása szerint hathónapos kortól kétéves korig nyújt programokat a gyerekeknek. A legkisebbeknek pszichológusok által összeállított képeket, ábrákat és zenéket tartalmazó műsorokat ajánlanak, amelyek segítik a csecsemőket a világ megismerésében. Szintén újdonságnak számít a vitorlázóknak szóló Sailing Channel és a borokkal kapcsolatos ismereteket terjesztő Wine TV.

Fogható a Discovery két tematikus csatornája, a történelemmel és politikával foglalkozó Civilization illetve a tudományos filmeket vetítő Science, valamint a magas kultúrára fogékonyak érdeklődésére számot tartó angol nyelvű Performance Channel.

EPG, az elektronikus programfüzet

Az Antenna Digital előfizetői dekóderük segítségével lehívhatnak majd egy elektronikus programfüzetet is, amely a csatornák programjairól nyújt információt egy egyszerű, könnyen kezelhető menüfelületen keresztül. A több televíziókészülékkel rendelkező háztartások számára két tuneregységgel rendelkező STB-k bérlési lehetőségét is tervezik.

A jelenleg alkalmazott dekódereket az Antenna Hungária Rt. szakemberei szeptember óta folyamatosan cserélik, és a tervek szerint november végére, december elejére már minden jelenlegi AntennaMikro előfizető háztartásában ott lesz az új, száz program vételére alkalmas készülék.

November 3-tól az Antenna Digital pesti ügyfélszolgálati irodája új környezetben, az Örs vezér téri Sugár Üzletközpont földszintjén várja hétköznap 10-20 óráig, hétvégén 10-16 óráig az előfizetőket és az érdeklődőket.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról