Szerző: mz

2000. június 14. 23:39

SuSE - IBM együttműködés

A SuSE Linux és az IBM bejelentették, hogy a SuSE megjelenteti operációs rendszerének vállalati-kategóriás változatát, mely az IBM IBM RS/6000 szerverein fog futni. Az IBM bejelentette továbbá, hogy készen áll és működik az a linuxos tesztrendszer, mely a várhatóan a 2001-es év végén megjelenő POWER 4 processzorokon fog majd.
A SuSE Linux for RS/6000 tesztelését a SuSE végezte, RS/6000 B50 állványra szerelhető szerverekkel - a szolgáltatókat célozva meg ezzel -, illetve a belépő szintű szerverek és munkaállomások közé sorolható 43P sorozat 133-mas és 150-es modelljeivel, valamint a kisebb szervezeti egységeknek szánt F-50-es szerverekkel. Az év folyamán várhatóan további RS/6000 termékek jelennek meg a SuSE támogatásával. A rendszeren futó alkalmazásokkal széles piaci részt lehet megcélozni, köztük a tudományos kutatásokat végzők, az Internet-szolgáltatók és hálózati szolgáltatók csoportjait.
A SuSE Linux for RS/6000 végleges változata júniusban lesz elérhető , kis híján 50 dolláros ajánlott áron, amiben kézikönyv és 60 napos telepítési támogatás is benne foglaltatik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról