:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. június 14. 21:31

Springboard-kompatibilis vonalkódolvasó

Az amerikai PSC bejelentette a Handspring Visor tenyérgépek Springboard bővítőkapujával kompatibilis vonalkódolvasó modulját, a "Momentum"-ot. A Momentum segítségével a Visor kéziszámítógépek teljes értékű vonalkódolvasóvá alakíthatók át, és a Visor kommunikációs képességei segítségével megkönnyítik a raktárkezelési, készletezési és leltárfeladatokat.

A Momentum modulok 256 kbyte, 2 MByte vagy 4 MByte beépített flash RAM-ot tartalmaznak, ahol lehetővé válik a vonalkódolvasó-felismerő szoftverek valamint a beolvasott vonalkódok és egyéb adatok tárolása. A modult beépített feltölthető akkumulátor látja el energiával. Természetesen a modul szabványos PalmOS programokkal vezérelhető.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 02:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.