:

Szerző: Ady Krisztián

2005. október 5. 08:49

Boltokban a Samsung EISA-díjas merevlemezes médialejátszója

Már itthon is kapható a Samsung új MP3 lejátszója, melyet idén az EISA tagok Európa legjobb merevlemezes médialejátszójának választottak. Az YH- J70 médialejátszó, mely MPEG4 formátumú mozgó- és állóképet is lejátszik, használható diktafonként, rádiót is hallgathatunk rajta vagy adatrögzítésre is igénybe vehetjük háttértárát.

[HWSW] Már itthon is kapható a Samsung új MP3 lejátszója, melyet idén az EISA tagok "Európa legjobb merevlemezes médialejátszójának" választottak. Az YH- J70 médialejátszó, mely MPEG4 formátumú mozgó- és állóképet is lejátszik, használható diktafonként, rádiót is hallgathatunk rajta vagy adatrögzítésre is igénybe vehetjük háttértárát.

A Samsung YH-J70 készüléke 20 gigabájtos merevlemezzel rendelkezik, melyen körülbelül 10 ezer zeneszámot, 200 ezer fotót, vagy 50 mozifilmet lehet eltárolni. Videójátékokat is játszhatunk a beépített, 1,8 hüvelykes LCD-kijelzőn, mely 260 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A beépített MP3-kódolási képesség lehetővé teszi, hogy kedvenc zeneszámainkat egy CD-lejátszóról történő közvetlen átjátszással -- azaz számítógép közbeiktatása nélkül is -- rögzíthessük a merevlemezen.

Az YH-820 támogatja az MP3, a WMA, a WAV, az Ogg Vorbis és a JPEG formátumokat. A hatalmas kapacitású miniatűr merevlemez és az újratölthető akkumulátor akár 25 órányi lejátszási időt is garantál. A Samsung médialejátszójának ajánlott bruttó fogyasztói ára 99 990 forint.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 16:40

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.