:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. szeptember 20. 13:17

Idén is díjazzák a magánszféra megsértőit

A Technika az Emberért Alapítvány (TEA) idén is odaítélik a Nagy Testvér díjat azoknak a személyeknek, állami szerveknek, magánvállalatoknak,

[HWSW] A Technika az Emberért Alapítvány (TEA) idén is odaítélik a Nagy Testvér díjat azoknak a személyeknek, állami szerveknek, magánvállalatoknak, amelyek a legtöbbet tették a magánszféránk megsértéséért, és a legkirívóbb módon éltek vissza az emberek személyes adataival. A díjra a jelöléseket 2005. október 10-ig lehet leadni a www.nagytestverdij.hu oldalon. Jelölhető bárki és bármi, ami vagy aki Magyarországon veszélyt jelent a háborítatlan magánélethez való jogra.

A zsûri az internetes jelölések lezárulása után az összes jelölést megkapja, és ezeket is felhasználva dönt arról, hogy kit vegyen fel a jelöltek listájára. Az érintetteket is értesítik, hogy bekerültek a jelöltek közé, és elegendő időt kapnak arra, hogy megtegyék esetleges észrevételeiket -- például felhívják rá a zsűri figyelmét, ha az téves információk alapján jelölte őket.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 22:44

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.