Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 16. 11:04

Novell: teljes körű támogatás a JBoss Enterprise Middleware Systemhez

A Novell bejelentette, hogy átfogó technikai támogatást nyújt a JBoss Enterprise Middleware System (JEMS) teljes rendszeréhez, beleértve a JBoss piacvezető termékét, a JBoss Application Servert is. A két vállalat legújabb együttműködésének eredményeként a Novell a nap 24 órájában nyújt vállalati támogatást minden JEMS-termékeket futtató platformhoz.

[HWSW] A Novell bejelentette, hogy átfogó technikai támogatást nyújt a JBoss Enterprise Middleware System (JEMS) teljes rendszeréhez, beleértve a JBoss piacvezető termékét, a JBoss Application Servert is. A két vállalat legújabb együttműködésének eredményeként a Novell a nap 24 órájában nyújt vállalati támogatást minden JEMS-termékeket futtató platformhoz.

A fejlesztés egy korábbi megállapodásra épül, amelynek keretében a Novell SuSE Linux Enterprise Server 9 csomagban az alapértelmezett alkalmazásszerver a JBoss Application Server lett, a Novell megszerezte a JBoss Authorized Service Partner minősítést, továbbá mérnöki segítséget nyújtott a JBoss Portal fejlesztéséhez. A mostani bejelentést követően az ügyfelek egyetlen kapcsolódási ponton keresztül elérhetik a kulcsfontosságú feladatok elvégzését biztosító alkalmazásokat.

"Együttműködésünk célja, hogy a nyílt forráskód használatát biztonságossá tegyük a vállalatok számára, és választási lehetőségeket biztosítsunk ügyfeleinknek a telepítés során" - mondta Bob Bickel, a JBoss, Inc. stratégiai és vállalatfejlesztési alelnöke.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról