Szerző: Bodnár Ádám

2005. július 28. 14:29

Alacsonyabb percdíjak a TELE2-nél

A TELE2 augusztus 1-től még egyszerűbb

[HWSW] A TELE2 augusztus 1-től még egyszerűbb tarifastruktúrát vezet be nemzetközi irányú hívásaira. A könnyebb átláthatóság kedvéért az eddigi 11 díjzóna helyett mindössze 6-ba kerültek a hívható országok, ráadásul a percdíjak is csökkentek.

Ezen felül 13 ország esetében (Ausztria, Csehország, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Írország, Macedónia, Szerbia-Montenegro, Nagy-Britannia, Németország, Svájc, Szlovákia, és USA) a vezetékes számokat szeptember végéig 20 forintos percdíjon hívhatják az ügyfelek, kapcsolási díj nincs. A kedvezményes percdíjak igénybevételéhez külön regisztrációra nincs szükség, mert minden 1502 előhívószámmal kezdeményezett külföldi hívásra automatikusan a csökkentett díjak kerülnek számlázásra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról