Szerző: sammer

2000. június 13. 06:09

GOLD: Deus Ex

Az Eidos Interactive bejelentette, hogy a Deus Ex játéka mesterlemezre került, és megkezdõdött a tömeggyártása PC-re. A játék június 22.-én kerül a boltokba, a fejlesztõk pedig jelenleg a demón dolgoznak.

Az új évezredben vagyunk. A földi civilizáció az összeomlás szélén áll. Az egész kereskedelem és a gazdaság egy hatalmas káosszá alakult. Az emberek nem tudnak hova menekülni. Mindenfelé elszabadult halálos vírusok tizedelik a lakosságot. A terrorizmus már mindenhol természetes jelenségnek számít. Percek vannak már csak hátra az apokalipszisig......

Ez a zűrös, erőszakos és szenvedő világ a hatalmon lévő korrupt vezetőség egy összeesküvés eredménye, aminek az árnyékában kezd feltűnni egy õsi legenda ami talán megállíthatja a civilizáció elpusztulását......Az összeesküvőknél nagyobb erő? Ebben senki sem hisz. Senki, kivéve téged.

Elindulsz körbeutazni a világot, új képességekre teszel szert és szövetségesek hadát szerzed. Szükséged lesz kémkedésre, stratégiára és akcióra. De ne felejtsd el, nem bízhatsz senkiben. A legjobb barátodról is kiderülhet, hogy az összeesküvőknek dolgozik.

A Deus Ex egy kaland, szerepjáték és first-person lövõldözõs kategória keveréke. A játékot az Ion Storm fejleszti.További 3 kép

a címlapról

dualsense

0

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.