Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Már 1300 diák szerzett Cisco-diplomát

Bodnár Ádám, 2005. július 08. 13:52
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Cisco Hálózati Akadémia Programban az idei tanévben 18 oktatási intézményben újabb 204 diák fejezi be tanulmányait, 1300 főre növelve az eddig végzett hallgatók összlétszámát. A 2004/2005-es tanév során bevezetésre került a Cisco Hálózati Akadémiai Program megújult, magyar nyelvű tananyaga, ezzel egyidőben a képzés kibővült a Wireless és Security specializációkkal is.

hirdetés
[HWSW] A Cisco Hálózati Akadémia Programban az idei tanévben 18 oktatási intézményben újabb 204 diák fejezi be tanulmányait, 1300 főre növelve az eddig végzett hallgatók összlétszámát. A 2004/2005-es tanév során bevezetésre került a Cisco Hálózati Akadémiai Program megújult, magyar nyelvű tananyaga, ezzel egyidőben a képzés kibővült a Wireless és Security specializációkkal is.

A képzés az Országos Képzési Jegyzékben is szerepel, amely alapján a diákok a vizsgák sikeres teljesítésével "Informatikai hálózatirendszer-telepítõ" képesítést kapnak. A Cisco a végzős diákok szakmai pályafutásának támogatására is nagy hangsúlyt fektet, a Hálózati Akadémia Program honlapján állásajánlatokkal, elhelyezkedési lehetőségekkel, nyári munkalehetőséggel, karrierépítési és álláskeresési tanácsadással segíti őket. Mégis, a diákok döntő része felsőoktatási intézményekben tanul tovább.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!