Szerző: Bodnár Ádám

2005. július 8. 13:52

Már 1300 diák szerzett Cisco-diplomát

A Cisco Hálózati Akadémia Programban az idei tanévben 18 oktatási intézményben újabb 204 diák fejezi be tanulmányait, 1300 főre növelve az eddig végzett hallgatók összlétszámát. A 2004/2005-es tanév során bevezetésre került a Cisco Hálózati Akadémiai Program megújult, magyar nyelvű tananyaga, ezzel egyidőben a képzés kibővült a Wireless és Security specializációkkal is.

[HWSW] A Cisco Hálózati Akadémia Programban az idei tanévben 18 oktatási intézményben újabb 204 diák fejezi be tanulmányait, 1300 főre növelve az eddig végzett hallgatók összlétszámát. A 2004/2005-es tanév során bevezetésre került a Cisco Hálózati Akadémiai Program megújult, magyar nyelvű tananyaga, ezzel egyidőben a képzés kibővült a Wireless és Security specializációkkal is.

A képzés az Országos Képzési Jegyzékben is szerepel, amely alapján a diákok a vizsgák sikeres teljesítésével "Informatikai hálózatirendszer-telepítõ" képesítést kapnak. A Cisco a végzős diákok szakmai pályafutásának támogatására is nagy hangsúlyt fektet, a Hálózati Akadémia Program honlapján állásajánlatokkal, elhelyezkedési lehetőségekkel, nyári munkalehetőséggel, karrierépítési és álláskeresési tanácsadással segíti őket. Mégis, a diákok döntő része felsőoktatási intézményekben tanul tovább.

a címlapról

dualsense

0

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.