:

Szerző: Ady Krisztián

2005. június 9. 16:31

Letölthetők a júniusi ATI Catalyst meghajtóprogram-csomagok

Helyből, FTP-szerverünkről is letölthetők az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 5.6-os verziószámú, júniusi változatai. Szerverünkön a Catalyst Control Centert is tartalmazó, 32 megabájtos csomagot és a 64 bites Windows XP operációs rendszerekhez készült meghajtóprogramot is elérhetővé tettük a normál vezérlőpulttal felszerelt változat mellett. A Catalyst csomagok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

[HWSW] Helyből, FTP-szerverünkről is letölthetők az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok legújabb, 5.6-os verziószámú, júniusi változatai. Szerverünkön a Catalyst Control Centert is tartalmazó, 32 megabájtos csomagot és a 64 bites Windows XP operációs rendszerekhez készült meghajtóprogramot is elérhetővé tettük a normál vezérlőpulttal felszerelt változat mellett. A Catalyst csomagok minden ATI Radeon videokártyát támogatnak.

A 32 illetve 64 bites Windows XP, valamint Windows 2000 operációs rendszerekre feltelepíthető új meghajtóprogramok ezúttal nem elsősorban játékok alatti hibajavításokat tartalmaznak, hanem a Catalyst Control Centerben felfedezett számos problémát hivatottak megszüntetni, illetve rengeteg TV-kimenettel kapcsolatos hibát javítanak. Mindemellett az MS Works 8.0 alkalmazás, valamint az MVP Baseball 2004, Shadow Vault, VirtualSkipper3 játékok alatt tapasztalt problémákat is kijavították.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 04:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.