Szerző: Ady Krisztián

2005. május 25. 10:15:07

Winamp segítségével is letölthetők az iPod lejátszókról a dalok

Bár számtalan külső, iTunes szoftvert megkerülő -- vagy éppen annak működését módosító -- megoldás létezik az iPod lejátszókra felmásolt dalok letöltésére, melyet az Apple jogvédelmi okokból nem tesz lehetővé, ennél egyszerűbb talán mégsem létezik. Egy egyszerű Winamp plugin telepítésével nem csak letölthetjük a lejátszóról a dalokat, de teljes egészében száműzhetjük az iTunes szoftvert a gépünkről.

[HWSW] Bár számtalan külső, iTunes szoftvert megkerülő -- vagy éppen annak működését módosító -- megoldás létezik az iPod lejátszókra felmásolt dalok letöltésére, melyet az Apple jogvédelmi okokból nem tesz lehetővé, ennél egyszerűbb talán mégsem létezik. Egy egyszerű Winamp plugin telepítésével nem csak letölthetjük a lejátszóról a dalokat, de teljes egészében száműzhetjük az iTunes szoftvert a gépünkről.

Az ml_ipod plugin nem csak az iPod és iPod mini, hanem a beépített memóriás iPod shuffle lejátszókat is képes kezelni, sőt, utóbbiaknál automatikus feltöltést, a rendelkezésre álló hely maximális kihasználását is lehetővé teszi. A plugin segítségével egyszerűen menedzselhetők, rendszerezhetők és szinkronizálhatók a lejátszókban tárolt dalok.

Az ingyenes plugin minap megjelent, 1.20-as verziószámú, legújabb változata számos hibajavítást, "javított" véletlenszámgenerátort és kisebb kozmetikai változtatásokat tartalmaz.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 22. 02:19

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.