:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. május 24. 11:47

Sun-termékek féláron

A Sun Microsystems Matching Grant programja speciális megtakarítási lehetőséget ajánl a felsőoktatási intézményeknek bizonyos Sun termékekre vonatkozóan. A program keretében a Sun Microsystems rendkívül kedvezményes áron látja el hardver- és szoftvereszközökkel, illetve webes szolgáltatásokkal a felsőoktatási intézményeket. A támogatással megrendelhető felszerelési tárgyaknak előadótermi, illetve hallgatói vagy kutatói laboratóriumi konfiguráció részének, hallgatói, kari vagy kutatói asztali berendezésnek kell lennie.

[HWSW] A Sun Microsystems "Matching Grant" programja speciális megtakarítási lehetőséget ajánl a felsőoktatási intézményeknek bizonyos Sun termékekre vonatkozóan. A program keretében a Sun Microsystems rendkívül kedvezményes áron látja el hardver- és szoftvereszközökkel, illetve webes szolgáltatásokkal a felsőoktatási intézményeket. A támogatással megrendelhető felszerelési tárgyaknak előadótermi, illetve hallgatói vagy kutatói laboratóriumi konfiguráció részének, hallgatói, kari vagy kutatói asztali berendezésnek kell lennie.

Az intézményeknek a kiegészítő támogatási igénylést 2005. június 17-ig van lehetőségük benyújtani a következő Sun partnerek egyikéhez: Albacomp Rt., Answare Kft., Asyst Kft., FreeSoft Kft., Icon Kft., T-Systems Kft.. A pályázatban szereplő intézmények száma korlátozott lehet annak függvényében, hogy az adott intézmény teljesíti-e a kiegészítő támogatás feltételeit. Minden pályázónak meg kell kapnia a Sun Microsystems végső jóváhagyását. A megrendelések a beérkezések sorrendjében kerülnek feldolgozásra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról