Szerző: Bodnár Ádám

2005. május 25. 16:27

Nyári ADSL-akció a HWSW-nél

A HWSW és az Externet közös akciójában július 31-ig kedvezményes áron fizethet elő szélessávú internetszolgáltatásra, ráadásul mindezt kényelmesen, a HWSW Online Informatikai Hírmagazin oldalain teheti meg. Ha most fizet elő bármely ADSL szolgáltatásunkra *, augusztus 31-ig elengedjük a havidíjának felét, teljes havidíjat csak ezt követően kell fizetni. Sőt, ha előrefizetett (prepaid) csomagjainkat választja, még alacsonyabb havidíjakon juthat szélessávú internethez. Az HWSW DSL már havi bruttó 2995 forinttól kínál korlátlan ADSL előfizetést a nyári hónapokban!

[HWSW] A HWSW és az Externet közös akciójában július 31-ig kedvezményes áron fizethet elő szélessávú internetszolgáltatásra, ráadásul mindezt kényelmesen, a HWSW Online Informatikai Hírmagazin oldalain teheti meg. Ha most fizet elő bármely ADSL szolgáltatásunkra*, augusztus 31-ig elengedjük a havidíjának felét, teljes havidíjat csak ezt követően kell fizetni. Sőt, ha előrefizetett (prepaid) csomagjainkat választja, még alacsonyabb havidíjakon juthat szélessávú internethez. Az HWSW DSL már havi bruttó 2995 forinttól kínál korlátlan ADSL előfizetést a nyári hónapokban!

Minden HWSW DSL csomaghoz korlátlan adatforgalom, ingyenes "NAT" tűzfalas védelem, valamint a felhasználó által beállítható spam- és vírusszűrés jár. A szélessávú internet mellé extra szolgáltatásokat -- e-mail cím, akár 200 MB tárhely, tűzfalas védelem -- is biztosítunk. A HWSW DSL kizárólag a T-Com (Matáv) szolgáltatási területén érhető el.

A Matávból lett T-Com nemrégiben az ADSL sávszélességének emelése mellett döntött, így a most megrendelhető csomagok közül a leglassabb is másodpercenként fél megabites letöltési sebességet biztosít, amely jóval több mint elegendő az átlagos otthoni internetezők számára. Akik komolyabban szeretnék használni a világhálót, játszanának, vagy az interneten keresztül néznének filmeket, azok 2 megabites vagy akár 3 megabites otthoni csomagot is vásárolhatnak, kedvezményes áron.

Váltsa le bérelt vonalát!

Az ADSL sávszélességének emelése természetesen nem csak az otthoni felhasználókat érinti, hanem az üzleti előfizetőket is: a HWSW internetszolgáltató partnere, az Externet által kínált PowerDSL üzleti szolgáltatás is kétszeresére, másodpercenként 8 megabitesre gyorsult, emellett megjelent a kínálatban a PowerDSL QUATTRO, amely 16 megabites másodpercenkénti letöltési sebességet biztosít. Magyarországon kizárólag az Externet kínál 8 és 16 megabites ADSL-szolgáltatást. Természetesen vannak ennél kisebb sávszélességű, alacsonyabb havidíjas üzleti csomagok is, akár nettó 5450 forintért.

Ami drága egy otthoni felhasználónak, az több mint jó lehet a vállalati előfizetőknek: a 64 és 128 kbps -- tehát az ADSL-nél jóval lassabb -- bérelt vonali hozzáférések ára 40-, 60- sőt 100 ezer forint felett lehet, egy olcsóbb 2 megabites bérelt vonali hozzáférés havidíja pedig megközelíti a negyedmillió forintot. A helyi hálózatot működtető kisvállalatok, vállalkozók számára eljött az idő, hogy komolyan fontolóra vegyék, érdemesebb-e a bérelt vonali hozzáférést ADSL-re cserélni.

A bérelt vonal árának feléért, harmadáért kínált szélessávú kapcsolat úgy tűnik, hogy méltó versenytársa lesz a szolgáltatóval közvetlen összeköttetést biztosító hozzáféréseknek. Persze, mivel eltérő technológiákról van szó, nüansznyi különbségek akadhatnak, de a vállalati felhasználók döntő többsége számára a bérelt vonalról ADSL-re való áttérés nem jelent más észrevehető különbséget, mint a költségek radikális csökkenését.

  • HWSW DSL -- rendelje meg most!

    *A PowerDSL csomagok kivételével

  • Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

    a címlapról

    AKROBATA

    5

    Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

    2024. április 17. 12:40

    Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.