Szerző: Bodnár Ádám

2005. április 25. 15:26

Kinyomtatja a mobiltelefonnal készült fotókat a T-Mobile

A mobiltelefonok kameráinak fejlődésével, a mobiltelefonos fotózás elterjedésével egyre nagyobb az igény arra is, hogy az elkészült képeket annak készítője saját maga kinyomtathassa, a T-Mobile erre tekintettel hét márkaboltjában olyan fotónyomtatókat helyez el, amelyeken az előfizetők kinyomtathajták mobiltelefonos fotóikat.

[HWSW] A mobiltelefonok kameráinak fejlődésével, a mobiltelefonos fotózás elterjedésével egyre nagyobb az igény arra is, hogy az elkészült képeket annak készítője saját maga kinyomtathassa, a T-Mobile erre tekintettel hét márkaboltjában olyan fotónyomtatókat helyez el, amelyeken az előfizetők kinyomtathajták mobiltelefonos fotóikat.

A nyomtatóknak az üzletben kifüggesztett önálló MMS-száma van. Elegendő a nyomtatni kívánt képet MMS-ben elküldeni a megadott telefonszámra és a nyomtatás a feldolgozást követően automatikusan történik. A fotópapíron megjelenő kép alatt a küldő hívószáma azonosítja annak tulajdonosát, így a kinyomtatott fotók az üzlet munkatársaitól ennek alapján vehetők át.

Az MMS-nyomtatás szolgáltatást április 25-től minden mobilos igénybe veheti és az elküldött MMS díján felül nincs további költsége.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról