Szerző: mz

2000. június 9. 18:34

Dutchtone - UPC közös akció

Az Orange mobilszolgáltatót a közelmúltban megvásárló France Telecom leányvállalata, a Dutchtone, és a UPC Nederland bejelentették értékesítési és marketing-együttműködésüket. A mobil szolgáltató és a kábeltársaság Take 2 néven közös terméket kíván bevezetni a holland piacon. A Take 2 egy vezetékes és egy mobil telefon-előfizetésből áll. A megrendelőnek nem kell üzembe helyezési díjat fizetnie, sőt alacsonyabb lesz az előfizetési díja, és szabadon lebeszélhető perceket kap.
A kombinált ajánlat része a UPC vezetékes távbeszélő szolgáltatása, egy egyéves Priority Telecom előfizetés a meglévő kapcsolási szám megtartásával, valamint a Dutchtone csomagja mobil előfizetők számára. Az ajánlat részeként a Dutchtone 20 százalékkal csökkenti mobiltelefon előfizetési díját és egy mobiltelefon készüléket ad ajándékba. A várható nagy kereslet miatt a Take 2-t fokozatosan kívánják értékesíteni. Ezen a héten az amsterdami és nijmegeni lakosok kapják meg a két cég ajánlatát, míg Hollandia egyéb területein júliustól kezdődően fokozatosan kerül bevezetésre az ajánlatcsomag.
Ez az első olyan kombinált távközlési ajánlat, amely mind vezetékes, mind mobiltelefon előfizetők számára vonzó megtakarítási lehetőséget kínál, mindemellett egyszerűen megrendelhető és kényelmes.
a címlapról