Szerző: castor

2005. március 10. 16:15

Rekordszámú Gran Turismo 4-et szállítottak le az európai üzleteknek

A Sony Computer SCEE megerősítette azt a hírt, mely szerint 3,2 millió példányt szállítottak le a Gran Turismo 4 című autós játék szerdai megjelenésére az európai üzletekbe. Ezzel a mennyiséggel a Polyphony Digital által fejlesztett program új rekordot döntött, ugyanis egyetlen más PlayStation 2 játékból sem halmoztak fel ekkora mennyiséget a premierje előtt.

[HWSW] A Sony Computer SCEE megerősítette azt a hírt, mely szerint 3,2 millió példányt szállítottak le a Gran Turismo 4 című autós játék szerdai megjelenésére az európai üzletekbe. Ezzel a mennyiséggel a Polyphony Digital által fejlesztett program új rekordot döntött, ugyanis egyetlen más PlayStation 2 játékból sem halmoztak fel ekkora mennyiséget a premierje előtt.

A GT4 az előzetesen beharangozott ötszáz helyett több mint hétszáz különféle autót tartalmaz, köztük olyanokat, amelyeket az autógyártók be sem mutattak a piacon. Csalódást okozhat a sorozat rajongóinak, hogy a várakozásokkal ellentétben a program nem támogatja internetes többjátékos üzemmódot, azonban egy jövőre megjelenő új Gran Turismo epizódba már beépítik a lehetőséget a fejlesztők.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról