Szerző: castor

2005. március 10. 16:12

A japán Namcohoz kerültek a Warhammer szerepjáték jogai

A Namco képviselői a héten aláírták azt a megállapodást, melynek értelmében a japán cég megszerezte a Games Workshoptól a Warhammer című szerepjáték alapján készülő programok kizárólagos jogait. A megállapodás pontos időtartamáról nem árultak el bővebb információkat a cégek, azonban az biztos, hogy a szerződés magában foglalja a PC-t, a következő generációs konzolokat, illetve a hordozható játékgépeket is.

[HWSW] A Namco képviselői a héten aláírták azt a megállapodást, melynek értelmében a japán cég megszerezte a Games Workshoptól a Warhammer című szerepjáték alapján készülő programok kizárólagos jogait. A megállapodás pontos időtartamáról nem árultak el bővebb információkat a cégek, azonban az biztos, hogy a szerződés magában foglalja a PC-t, a következő generációs konzolokat, illetve a hordozható játékgépeket is.

A Warhammer licencet legutóbb a THQ használta fel a tavalyi év végén megjelent Warhammer 40 000 című stratégiai játékához. A Namco fejlesztői elmondták, hogy először a számítógépes verziókra fordítanak nagyobb energiát, de nem kizárt, hogy később mindegyik játék megjelenjen más platformokra is.

A Warhammer-történetek a hősiesség és a kötelességtudat meséi, főszereplőik elszántan, fanatikus hittel küzdenek mindazért, ami számukra a világot jelenti. A világ megalkotója Ian Watson, aki a kortárs brit fantasztikus irodalom egyik legjelesebb képviselője. Akár horrorról, akár sci-firől van szó, neve garancia az igényes, eredeti történetekre.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról