Szerző: sammer

2000. június 7. 21:32

Diablo II hivatalosan is GOLD

HIRDETÉS

Megtörtént a Blizzard hivatalos bejelentése is, a Diablo II mesterlemezre került, és megerősítést nyert a június végi szállítás is.

"A Diablo II az eddigi legjelentősebb fejlesztésünk," mondta Mike Morhaime, a Blizzard Entertainment elnöke. "A karakterek rendkívül részletes kidolgozása, a játéktér óriási mérete, a Battle.net világméretű és többnyelvű új architektúrája, és minden egyéb amiket új játékunkhoz fejlesztettünk ki teszik Diablo II-t a legnagyobbá az összes eddigi munkáink közül. Most hogy befejeztük a fejlesztést, azon dolgozunk, hogy minél hamarabb megkezdődhessen az árusítás."

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:43

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.