Szerző: Bodnár Ádám

2000. június 6. 22:20

Java alkalmazások az LG TeleCom telefonjain

A Sun Microsystems és a koreai LG TeleCom bejelentették, hogy nagyszabású Java-alapú projektekbe kezdenek. Az interaktív alkalmazásokat az LG TeleCom hamarosan bemutatandó Java-képes mobiltelefonjaira és ez-i szolgáltatásaihoz optimalizálják.

Az új Java-alapú technológiával szemben támasztott elvárások szerint a Java által nyújtott fokozott biztonság ténylegesen megnyitja a kapukat a telefonokról végzett online banking, tőzsdézés és más gazdasági tranzakciók számára.

A Java 2 Micro Edition (J2ME) olyan hardverekre van kihegyezve, mint a mobiltelefonok, személyi hívók és személyes adatbankok. A nyitott platform segítségével könnyen lehetővé válik az eszközök egymás közti kommunikációja. Az LG TeleCom szerint a legújabb fejlesztésű alkalmazások már szeptemberben elérhetők lesznek az előfizetők számára.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról