Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Több mint egy tucatnyi Windows-frissítés jelenik meg a jövő héten

Ady Krisztián, 2005. február 04. 13:48
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
[Neowin] Több mint egy tucatnyi, szám szerint 13 frissítést, javítást tesz közzé jövő héten kedden a Microsoft, a februári "frissítési napon". Mint az ismeretes, a redmondi vállalat minden hónap második keddjén teszi elérhetővé a Windows operációs rendszerekhez készített frissítéseit.

A 13 frissítés között 9 kritikus hibajavítást is találhatunk, melyek kivétel nélkül biztonsági problémákat hivatottak befoltozni. A patch-ek emellett a Microsoft SharePoint Service, Microsoft Office és Visual Studio, Microsoft .NET framework, Windows Media Player és az MSN Messenger szoftverek hibáit foltozgatják majd be.

A javításokat a Microsoft Windows Update weboldalán keresztül lehet majd elérni, melyre mutató hivatkozásokat találhatunk nemcsak a vállalat weboldalán, hanem az Internet Explorer böngésző 'Eszközök', valamint a Start menü 'Minden program' menüpontja alatt is.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.