Szerző: Ady Krisztián

2005. február 4. 13:48

Több mint egy tucatnyi Windows-frissítés jelenik meg a jövő héten

[Neowin] Több mint egy tucatnyi, szám szerint 13 frissítést, javítást tesz közzé jövő héten kedden a Microsoft, a februári "frissítési napon". Mint az ismeretes, a redmondi vállalat minden hónap második keddjén teszi elérhetővé a Windows operációs rendszerekhez készített frissítéseit.

A 13 frissítés között 9 kritikus hibajavítást is találhatunk, melyek kivétel nélkül biztonsági problémákat hivatottak befoltozni. A patch-ek emellett a Microsoft SharePoint Service, Microsoft Office és Visual Studio, Microsoft .NET framework, Windows Media Player és az MSN Messenger szoftverek hibáit foltozgatják majd be.

A javításokat a Microsoft Windows Update weboldalán keresztül lehet majd elérni, melyre mutató hivatkozásokat találhatunk nemcsak a vállalat weboldalán, hanem az Internet Explorer böngésző 'Eszközök', valamint a Start menü 'Minden program' menüpontja alatt is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról