Szerző: Ady Krisztián

2005. február 04. 13:48:59

Több mint egy tucatnyi Windows-frissítés jelenik meg a jövő héten

[Neowin] Több mint egy tucatnyi, szám szerint 13 frissítést, javítást tesz közzé jövő héten kedden a Microsoft, a februári "frissítési napon". Mint az ismeretes, a redmondi vállalat minden hónap második keddjén teszi elérhetővé a Windows operációs rendszerekhez készített frissítéseit.

A 13 frissítés között 9 kritikus hibajavítást is találhatunk, melyek kivétel nélkül biztonsági problémákat hivatottak befoltozni. A patch-ek emellett a Microsoft SharePoint Service, Microsoft Office és Visual Studio, Microsoft .NET framework, Windows Media Player és az MSN Messenger szoftverek hibáit foltozgatják majd be.

A javításokat a Microsoft Windows Update weboldalán keresztül lehet majd elérni, melyre mutató hivatkozásokat találhatunk nemcsak a vállalat weboldalán, hanem az Internet Explorer böngésző 'Eszközök', valamint a Start menü 'Minden program' menüpontja alatt is.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 03:34

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.