:

Szerző: mz

2000. június 6. 19:24

Exchange 2000

A Microsoft Exchange Server 2000 szoftverével a webprogramozók az elkészített honlapokat e-mail, tennivalók listája, naptár, illetve hasonló szolgáltatásokkat bővíthetik. Az Exchange Server 2000-t az Interneten keresztül lehet majd bérelni, 12 application service provider (ASP) révén.
A cég érdeklődésének középpontját a dobozos, személyi számítógépekre szánt termékek felől az Internet-programok és szolgáltatások felé tolja el; olyan szolgáltatások felé, melyek többféle rendszeren, weblapon és számítógépes eszközön is elérhetők, működnek. A Microsoft a Next Generation Windows Services nevű új stratégia részleteit várhatóan június 22-én fogja megismertetni az érdeklődőkkel.
A cég állítása szerint 2500 IT-dolgozót képeztek ki az Exchange Server 2000 telepítésére, és 25 ASP teszteli a szoftver hostolásának és bérlésének rendszerét.
A program tesztváltozata letölthető a Microsoft honlapjáról. A végleges változat várhatóan szeptember végére készül el. Kapható viszont hozzá az az ingyenes resource kit, melynek segítségével a felhasználók testreszabott képernyőket, honlapokat, illetve összetettebb digitális vállalati hirdetőtáblákat hozhatnak létre.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.