:

Szerző: Ady Krisztián

2005. január 28. 11:15

Belépő szintű, színes kijelzős mobiltelefont dob piacra a Sony Ericsson

[HWSW] Új belépő szintű, alapszolgáltatásokat nyújtó mobiltelefont dob piacra 2005 első negyedévében a Sony Ericsson. A T200-as sorozatba tartozó T290(i) készüléket már 4096 szín megjelenésére alkalmas színes kijelzővel látták el. A készülék azokat a felhasználókat célozza, akik főként telefonálással és SMS-üzenetekkel tartják a kapcsolatot hozzátartozóikkal és barátaikkal.

A kisméretű, kompakt készülék 200 bejegyzést befogadó telefonkönyvvel rendelkezik, valamint MMS-küldési és fogadási képességgel is felruházza tulajdonosát, míg csengőhangokat 32 szólamú polifóniával képes megszólaltatni. A gyors SMS-írást prediktív szövegbeviteli funkció segíti.

A néhány héten belül itthon is megvásárolható T290(i) mobiltelefon várható végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 00:13

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.