:

Szerző: Bőle György

2000. június 6. 13:17

AMD Thunderbird cikk

Először is elnézést kérünk olvasóiktól, mert a stáb kicsit keresztbe dolgozott egymásnak. Ez csak azzal magyarázható, hogy túlzottan a Computex lázában égünk mindannyian, és még a tegnapi AMD-s hírdömping is kevésnek bizonyult a csapat AMD szimpatizáns tagjainak (nagyon sokan akartunk írni róla). Itt hozzátenném: volt Intel hír (i820E, Itanium) is bőven...
Ugyan Ytse már ismertette nagy vonalakban az új Athlon specifikációit, viszont időközben elkészült egy hosszabb írás is processzorról.
Az írásban megpróbáltam összefoglalni mindazt amit a termékről tudni lehet, egy külön oldalt szentelve a tegnap végre hivatalosan is beindított drezdai FAB30-as gyárról.

A cikket innen érhetitek el, vagy a jobbmenü-ből (>>>).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:44

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.