:

Szerző: Ady Krisztián

2004. december 20. 12:06

Letölthető a Trillian azonnali üzenetküldő alkalmazások új, 3-as változata

Több bétaváltozat megjelenését követően a Cerulean Studios elérhetővé tette Trillian Basic és Trillian Pro azonnali üzenetküldő alkalmazásainak új, 3-as változatát. A teljesen átdolgozott felülettel és új funkciókkal jelentkező szoftverek közül a Basic változat ingyenesen letölthető és használható.

A Trillian szoftverek óriási előnye, hogy szinte az összes népszerű üzenetküldő szolgáltatást támogatják. Egyetlen felületen, egyetlen alkalmazáson keresztül kezelhetjük ICQ, AOL Instant Messenger, MSN Messenger, Yahoo! Messenger fiókjainkat. Sőt akár IRC-szerverekhez is csatlakozhatunk a segítségével.

A Trillian Pro, a fizetős változat nemcsak a Basic változatból hiányzó videochat funkciót tartalmazza, hanem képes a Jabber, a vállalati Novell GroupWise Messenger, valamint a Rendezvous hálózatokhoz is csatlakozni. A kommunikációs lehetőségek külső pluginek segítségével tovább bővíthetők.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.