Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2005. január 18. 16:02

Nemsokára modemes internetet is szolgáltat a Tele2

Várhatóan a második negyedévtől modemes internet-hozzáférést kínál majd a Tele2. Bár a dial-up internet ideje leáldozóban van, a szolgáltató optimista, hiszen az internetezők fele még mindig betárcsázós netet használ. A szolgáltató tervei közt szerepel a szélessávú hozzáférés-szolgáltatás elindítása is, ám egyelőre még csak a megfelelő üzleti modell keresésénél tartanak -- mondta Laczkó Tóth-Gergely, a Tele2 Magyarország vezetője.

[HWSW] Várhatóan a második negyedévtől modemes internet-hozzáférést kínál majd a Tele2. Bár a dial-up internet ideje leáldozóban van, a szolgáltató optimista, hiszen az internetezők fele még mindig betárcsázós netet használ. A szolgáltató tervei közt szerepel a szélessávú hozzáférés-szolgáltatás elindítása is, ám egyelőre még csak a megfelelő üzleti modell keresésénél tartanak -- mondta Laczkó Tóth-Gergely, a Tele2 Magyarország vezetője.

A vezetékes telefonhívások (hanghívások) piacán jelenleg 22 matávos körzetben és a Monortel területén kínál alternatívát a volt monopolszolgáltatók mellett a Tele2. Várhatóan még idén elérhetővé válik a Tele2 szolgáltatása az Emitel és az Invitel területein is -- a hungaroteleseknek azonban még várni kell, mivel még nem sikerült megállapodnia a két szolgáltatónak.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról